söndag 27 september 2009

Den gröna beaglen

Söndag och fortfarande trött. Det blev (såklart) lite stressigt mot slutet av 24 hour Sörmland så jag hann inte blogga mer, försökte koncentrera mig på Twitter bara men där blev det väl inte heller så värst frekvent.

Hur som helst. Lördagen blev en seg dag även om vi fått sova några timmar. Morgonen började med obligatorisk yoga och sedan stor frukost och så var det bara att fortsätta jobba. Vi jobbade på bra men någon färdig webbtjänst blev det aldrig, vi hade nog inte räknat med det heller.

På onsdag är det pressvisning och vi får se hur mycket mer vi fått fram tills dess. Jag tror i alla fall att Green Beagles kan bli ett kul spel som samtidigt gör mycket nytta. Det går nämligen ut på att man ska rapportera in verkliga miljöproblem och sedan ta hand om dem på något sätt, antingen sina egna, andras eller rapportera in till någon ansvarig (markägare, kommun osv).

24 hour Sörmland var i alla fall jätteroligt att vara med på! Många bra idéer blev också verklighet, t.ex. Städogram. Den lilla fotomodellen till vänster på bilden känner kanske nån igen :D.

Inga kommentarer: