onsdag 8 september 2010

En bra dag idag


Rivstartade dagen med att kliva upp kvart över fem. Idag väntade gnestaborna på material från Miljöpartiet! Kvart över sex stod jag vid stationen och strax anslöt ett gäng peppade miljöpartister - Kukka, Amanda, Lisa, Sten och Kerstin. Sist men inte minst fick vi besök av Gunvor G Ericson, vår alldeles egen riksdagsledamot.

Påsarna med information, finfin krav- och rättvisemärkt banan och någon liten grej gick åt som smör i solsken. Vi kunde gjort av med betydligt fler. Vi fick massor av positiv respons - "Jag röstar på er!" och liknande hördes flera gånger, sånt är otroligt peppande och kul.

Vi avrundade med frukost på Gnesta Strand. Som allt annat på det stället var den supergod. Nybakt bröd för det första. Och sen pålägg i form av skinka, hårdost eller den smarriga Linnéa från Jürss Mejeri. Och så kaffe förstås. Sedan berättade Dorothée von Essen som driver Gnesta Strand om hur det är att vara företagare i största allmänhet, i restaurangbranschen och i Gnesta, väldigt intressant fast det är ju bedrövligt att det ska vara så förbaskat kämpigt att få en populär restaurang med en vettig affärsidé där närodlat, ekologiskt och vällagat är hjärtat, att gå runt.

Sen avvek Tomas och jag och drog till Eskilstuna. Gick runt lite på stan, åt lunch och tog en fika. Och så åkte vi upp till Mälarsjukhuset. Våndades precis som förra gången i väntrummet. Doktorn kom lyckligtvis ut och hämtade oss lite före utsatt tid. Jag var hispig, men nästan direkt jag vi kommit in i rummet fick jag veta att röntgen gått bra, tumörerna i lungorna har minskat något och i resten av kroppen ser det ut som förut ungefär. Sen kunde jag andas lite lättare :-).

Nu kommer jag få enbart antikroppar ett tag. Det blir röntgen och återbesök lite tidigare på grund av detta. Det är bra, kroppen måste få vila lite nu. Men risken ökar förstås att det blir bakslag när jag inte får några cellgifter alls, men det känns tryggt med lite tätare kontroller. Vad som händer sen återstår att se. Om jag vill kanske jag kan få vara med i en studie, ska fundera lite på det först och sen ska jag i så fall också bli godkänd antar jag. Ska få material hemskickat om detta.

Så nu blir det antikroppsbehandling redan på måndag. Hoppas nu cancercellerna håller sig i skinnet trots att cytostatikan försvinner ett tag!

6 kommentarer:

Sabina sa...

o så skönt! har tänkt på er. håller tummarna att det inte ska bli några bakslag o att ninjakraften ska hålla sig stark länge än! :)

kommer rösta grönt, men vet du redan! ;) finns inget annat.

kram

Lisbet Lindell sa...

Vi håller alla tummarna för att cancercellerna inte ska röra på sej utan cellgiftet, Hejjar på dej!!

Kram Lisbet

J sa...

Vad skönt att höra att röntgen gått bra!

cruella sa...

Läskigt, läskigt, det där tickande-bomb-scenariot, eller i alla fall känslan av det. Hoppas på stabilisering och bättring av ork!!

Anonym sa...

Vad skönt att röntgen gick bra och det kan väl vara skönt att slippa cellgifter ett tag. Har tänkt på dig så mycket Kajsa!
Eva Stenskär

karo sa...

Åh så skönt att läsa, att de små jävlarna krympt!