tisdag 28 september 2010

På tal om insamlingar


Nu drar jag igång min egen oktoberinsamling till förmån för bröstcancerfonden. Se widgeten till höger. Det finns många insamlingar där ute, min är bara en i mängden. Egentligen är det helt oväsentligt till vilken du skänker pengar - men pengarna behövs! Bara på de knappt tjugo år som gått sedan min mamma fick metastaser har det hänt massor, och det är forskningens förtjänst. Jag och många med mig får en chans att leva tack vare detta.

6 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Självklart ska du leva vidare, har satt en liten peng på Ninjas insamling.

KRAM Lisbet

Kajsa Bergman Fällén sa...

Tack Lisbet <3 Kram!

MirrorMan sa...

Självklart vill jag bidra till din insamling. Sedan du skrev "Står brevid och ser på" så har jag tänkt mycket på dig och på det du drabbats av.

När vi fick reda på att Lily hade sitt hjärtfel så kändes det ungefär som så, att livet var satt på paus och att världen utanför fortsatte att rusa förbi. Efter sex månader, varav 2 1/2 månad inlagda på sjukhus, och en lyckad operation fick vi äntligen trycka på "play"-knappen igen.

Jag beundrar hur du ändå verkar se framåt på ett positivt sätt, mitt i allt det jobbiga. Jag väntar på den dagen när du också får trycka på "play"-knappen igen, och hoppas att den kommer snart.

Kram / Greger

Britt sa...

3 dagars marchen med insammling till Susan G. Komens bröst cancer fond gick här i Seattle i helgen som varit. Jag gick inte själv men gav bidrag till ett gäng kompisar som gick. Totalt samlades 6 miljoner dollar in till forskning. De kommer att hitta ett bot mot detta!!!!
Beundrar din positiva inställning och fighter spirit.

Kram Britt i Seattle

Kajsa Bergman Fällén sa...

Greger, jag tycker att det är så roligt att du dök upp tack vare ditt politiska intresse (det var så jag ramlade över dig på Facebook faktiskt)! Härligt tycker jag också att ni fått trycka på play-knappen och fortsätta ert liv med fina Lily!

Brit- Fantastiskt med 6 miljoner dollar, en hisnande summa!

Starfish sa...

Bra grej! Jag skickade nog en fyra sms till din insamling, tror jag.