torsdag 8 december 2011

Lucialogistik

Var tvungen att skriva ytterligare ett inlägg. Ville inte skrämma ihjäl er när ni kom in här och såg bilden i förra inlägget. Bilden i detta inlägg är mycket sötare!

Jag grejar med lucialogistiken. Ska vara i Eskilstuna klockan 11.00 och strålas. Sen börjar firandet hemma i Björnlunda klockan 14.00. Om ni via mina öden och äventyr förstått lite om hur sjukresor i Sörmland fungerar förstår ni liksom jag att så lite tid som tre timmar att spela på förmodligen inte räcker. Eller att det åtminstone är allt för stor risk att den inte räcker, så att luciafirandet är i fara och det missar jag inte för allt smör i Småland! Tänker faktiskt inte låta Samres konstiga planering och länets konstiga policy för sjukresor få mig att missa min femårings luciatåg. Never.

Alltså finns två alternativ: min snälle far skjutsar mig. Det ska väl gå att ordna om det inte är superdåligt väder men det kan det ju vara. Eller så tar jag bussen till Sparreholm och blir upphämtad av Tomas när han kommer från jobbet. Det finns ett byte i Sparreholm till den bussen som i så fall blir aktuell men bara med 10 minuter emellan. Kan ju gå käpprätt åt helvete faktiskt, så buss hela vägen törs jag inte riktigt lita på. I alla fall känns buss till Sparreholm och bil därifrån klart mer stabilt än sjukresa. I alla fall om jag ska hinna se årets luciatåg...

Inga kommentarer: