söndag 22 april 2012

Rehabhelg för barnfamiljer

Nu börjar det likna något. Vi har ett datum och vi har ett ställe att vara på. Vi har nästan tillräckligt med familjer som vill komma. Vi verkar ha pengar så det nästan räcker till allt i alla fall. Det kommer att gå vägen med den här galna idén, känns det som.

Vill DU och din familj vara med eller känner du någon som vill och behöver? Det som gäller är följande:

Helgen är till för barnfamiljer som lever med minst en kroniskt cancersjuk förälder. Tanken är att vi ska få träffa andra i samma situation och utbyta erfarenheter och kanske bli lite klokare av varandras tankar. Hur familjen ser ut spelar mindre roll, är du ensam och vill ha någon annan vuxen med dig går det bra att ta med sig en kompis, förälder eller vad som helst. Som barnfamiljer räknas familjer med barn upp till 18 år.

Datum för träffen är satt till 15-17/6 och den kommer äga rum på ett hotell som heter Lastberget och ligger strax utanför Bålsta som i sin tur ligger mellan Stockholm och Uppsala.

Vad vi ska göra? Umgås och ha trevligt. Prata. Promenera. Njuta av god mat och en fin relaxavdelning. Vi jobbar just nu med "programmet" men tanken är inte att det ska vara späckat. För barnen kommer vi fixa aktiviteter, vad det blir beror förstås på åldrarna.

Det kommer inte kosta någonting att delta. Ev. kommer du att själv få betala resekostnaderna, men får vi in tillräckligt med pengar kommer det också täckas. Blir det pengar över kommer dessa att sättas in på cancerfondens konto. Ingen tjänar någonting ekonomiskt på detta. Alla som hjälper till gör det helt utan ersättning (ni är fantastiska allihopa btw! :-)).

Om du är intresserad av att vara med vill jag att du hör av dig till mig via mail - kajsabefa@yahoo.se. Glöm inte att berätta hur din familj ser ut, hur många som tänker komma och åldrar på barn och sådär.

Vill du bidra ekonomiskt till den här helgen (jag har fått en del förfrågningar om det) kommer det snart bli möjligt att göra det. Återkommer med mer information.

Och sprid gärna den här informationen, på bloggar och Facebook och allt vad ni kommer på. Då blir jag så glad så glad :-)

Inga kommentarer: