torsdag 23 augusti 2012

Höst redan?

Nog är det lite höstligt redan. Inte mig emot faktiskt, jag gillar hösten och även om sommaren regnade bort vet jag inte om det går så himla mycket när jag tänker efter, även om det kanske varit roligare och lättare med lite varmare väder. Kantareller finns det i alla fall gott om i skogarna, de här små rackarna plockade Nike åt mig i förra veckan, själv tar jag mig inte ut i skogen med mitt onda, stela ben men jag hoppas kunna köpa kantareller nånstans. Om nån i trakten känner sig sugen på att plocka men inte att rensa och ta hand om köper jag gärna!

Imorgon kommer ASIH hit med lite starkare fentanylplåster. Jag känner mig galet proppad med smärtstillande nu, plåster, två sorters morfin och vanliga Alvedon. Ändå har det inte riktigt räckt till, åtminstone inte under första delen av dagen, fram emot tidig kväll brukar smärtan lägga sig på överkomlig nivå, men på morgonen och förmiddagen kan jag ha riktigt ont, det blir mest till att sitta i soffan och vila ut det onda. Sen går det som sagt något bättre lite senare, men bra är det ju inte. Å andra sidan har jag både hunnit se Hunger Games på datorn och lyssna på några bra ljudböcker OCH så är jag snart kanske om jag blir sittande här i morgon också, klar med en ny virkad kasse.

Ikväll har jag i alla fall varit på möte med miljöpartiets samordningsgrupp. Jag är inte särskilt engagerad i politiken numera, men där är jag med nån gång ibland i alla fall. Det är faktiskt skönt att komma ut från huset nån gång då och då, fika lite och fatta några riktigt viktiga beslut ;-).

Inga kommentarer: