onsdag 23 december 2009

Och mera god jul

Hann visst med ett litet extrainsatt julnummer. Det blev Disneygran i år. Min man kom hem med en mycket stor och mycket tät kungsgran igår. Ikväll har vi överöst den med allt julpynt som gick att uppbringa här hemma. Det är diverse, minst sagt. Några saker som är kvar från när jag själv var liten, sådant jag köpt på mig genom året, billigt från Ikea och dyrt från NK. Auktions- och loppisfynd, stora dotterns dagispyssel och treåringens snygga val från Rusta idag - glashängen i form av en gunghäst, balettskor och till och med en... badanka!

Tyvärr är foten vi har lite för klen för en sån här stor gran, så den är även fastskruvad i taket :-D. Ja, inte foten då alltså, utan själva granen.

Årets belysning blev kulörta slingor för att få den där riktiga Disneykänslan. Stilrent - nej. Härligt - ja!

God Jul!

2 kommentarer:

Birgitta S sa...

Hi, hi. Vi hade motsatt problem - julgransfoten är till en riktig Disneygran men vår svenska är lite klen nertill. Vi har fått göra "stödpinnar" som vi virat fast runt stammen för att skruvarna i foten ska nå fram.
Fördelen med den stora foten (inköpt i Kanada) är att den rymmer väldigt mycket vatten och det är bra om man inte vill vattna stup i ett.
God Jul!

Anna sa...

Vilken fin gran! Vår är... minimalistisk i år. Allt för att försöka undvika att den blir alltför frestande för vår vilda kattunge. :D

God Jul Kajsa! Önskar dig den bästa.