torsdag 10 juni 2010

Avslutar prenumerationer


Många bäckar små... nu när vi behöver varenda krona passar jag på att avsluta "onödiga" prenumerationer. En som verkligen är onödig är den jag haft på "Allt om handarbetes sömnadsmagasin". Nån gång för länge sen tyckte jag nog att det var en tidning som var rolig att läsa och hade bra mönster, men jag har betalt en förmögenhet för det fåtal mönster som jag verkligen använt ur tidningarna. Per mönster alltså. Oftast är det samma mönster som varit med trehundra gånger tidigare som återkommer med någon liten ändring. De mönster jag använt har inte varit så jättebra heller, många ändringar har det blivit.

MEN varför ska man klaga när det finns finfina prenumerantförmåner? T.ex. kan jag som prenumerant få hela 3% i tidningens egen webshop? Som om inte det vore nog. I det (sista?) nummer jag fick idag fick jag erbjudande om att svara på en enkät för att göra tidningen bättre. En resa till ett vackert och exotiskt resmål lottas ut. En resa till... Rhodos! Hm... vackert - säkert, men exotiskt? Känns Grekland exotiskt? Ungefär lika exotiskt som "Baggy byxor - ny trend för kvinnor, oavsett ålder" vilket beskriver modell 101 i aktuellt nummer.

Jag kanske inte skulle sagt upp prenumerationen? Kanske skulle satsat på att åka till exotiska Rhodos iförd trendiga byxor där grenen hänger i vadhöjd? Sydda i ett tyg jag köpt med finfin treprocentsrabatt? Eller inte.

3 kommentarer:

Cecilia sa...

Hahah, jag ska till Rhodos om en vecka :D Men jag håller med om att det inte är exotiskt, snarare en vanlig grekländsk ö. Roligt ska det bli hursomhelst!

Kajsa Bergman Fällén sa...

Inget ont om Rhodos... men exotiskt vete fasen :D. Hoppas du får det skönt där, det låter inte dumt alls!

Jessika sa...

Allt om mat och de tidningarna, har man börjat prenumererat, då blir man ett offer för kampanjer så till den milda grad... Nu prenumererar jag på EN tidning.