torsdag 10 juni 2010

En klar en kvar

Nu är jag klar med en av väskorna och även med koftan. Känner mig helt sjukt duktig! Att få den röda och den blåa färgen att fastna på bild är inte helt lätt dock, väskan ser lite mindre röd ut på bilden än vad den är i verkligheten. Den är virkad i ett rött bomullsgarn och fodret är av blå bomullstyg med vita prickar. Inuti finns det en ficka med dragkedja och två mindre och öppna fickor. På ficklocket sydde jag fast de där små "jojosarna" och knäpps gör den med två stora knappar klädda även de med det prickiga tyget (de hamnade så de inte syns på bilden).

Blev väldigt nöjd med väskan, trodde inte riktigt att den skulle bli så bra som den blev.


Nike gillade också väskan. Hon tyckte jag skulle göra en likadan åt henne. Tills vidare kunde hon tänka sig att låna min. Lite lång axelrem kanske dock.


När jag nu har en sån fin ny väska var jag förstås tvungen att flytta över allt som låg i den gamla. Jag förstår inte riktigt hur det kan samlas så mycket konstiga saker i en väska. Och hur de får plats? Här ser ni innehåller i min väska... och då har jag ändå slängt gamla kvitton, inköpslistor och godispapper och tagit bort ett antal näsdukspaket. Men väskan innehöll ändå - ett par knästrumpor i storlek 25, en perukborste, en våtservett, en sminkspegel med belysning, ett pass, en iPhone, medlemsvärvarkort till mp, två olika varianter på visitkort, en ask allergimedicin, en SL-remsa, en tub kortisonsalva, en penna, ett fodral till visitkort/SL-kort, en dambinda, en ask kritor, en putsduk till glasögon/iPhone/kameralins, näslolja, näsdroppar, nycklar, två olika sorters läppglans, handdesinfektion, solglasögon och en fet plånbok (dock tom på pengar).

Nån annan som törs visa bild på innehållet i sin handväska?


Och så var det koftan då. Den som varit utan knappar i fem år, sen den blev färdig. Nu bestämde jag mig för att den jädrans skulle få knappar! Hittade dock inga som riktigt funkade, så jag klädde några själv. Fast jag vet inte om det blev så himla bra, är inte riktigt nöjd men men... fem knappar, det går ju faktiskt att byta ut dem. Och nu går koftan åtminstone att använda, blev ingen bra helbild på den dock. Den är rätt enkel med raglanärm och rund halsringning bara, kanske inte så mycket att visa egentligen mer än den fina resåren och den syns ju här:


Ja här ser ni mig. Jag ser lite fläng ut. Skyller på grodperspektivet - fotografen är ca en meter lång. Men ni ser väl att jag är ganska cool i alla fall med en sidenscarf från Rules by Mary och en tisha från förra årets Pumpstocksfestival på Skottvång!

5 kommentarer:

Jessika sa...

Naturligtvis ska hon ha samma som mamma! Återkommer med foto av min handväska. Man har för mycket i sin handväska...

Jenny sa...

Helt underbar väska! Den är precis i min smak. Tar du emot beställningar?
/Jenny

Sabina sa...

älskarälskarälskar den röda väskan!! :)

vill också ha!

tror jag ska knåpa ihop ett pm snarast.

koftan är/verkar underbar. önskar jag var lika bra som du på tyger o garn!

(gillar bilden av dig också. tycker Nike är en fantastisk fotograf!)

trevlig helg o största kramen!

Lisbet Lindell sa...

Nike är ju jätteduktig fotograf, hon fick med hela dej ju:)
Väskan är bara UNDERBAR... och koftan, önskar jag kunde sånt med..
Idag har jag KÖPT mej en ny väska och jisses vad mycket skit det var i den gamla hihi..
Hoppas ni får en skön helg!
Kram från Lisbet

Anna sa...

Jättefin väska!!!

Du ser ut lite som en gröna vågare på nåt sätt :)Cool lantis liksom.