måndag 28 juni 2010

Nagelvärk


Idag har stelheten och värken gjort sig påmind. Men det är ändå rätt OK tack vare värmen. Har varit rejält trött och sliten också, men kanske beror det på att vi firat först firat midsommar och sen har jag varit ensam i två dagar med en rätt störig Nike. Hon är söt och go men rätt så eh... intensiv ;-). Nåja, hon är inte så nöjd med oss heller alla dagar. Idag deklarerade hon att hon skulle flytta till en kompis, eftersom hennes föräldrar är mycket snällare än vad vi är. Sen började hon gå gatan ner i riktning mot kompisens hus.

Naglarna är ändå värst just nu. Det känns verkligen som om de ska ramla av. De är ömma och känns helt enkelt som om de sitter löst. Läskigt. Men, men, imorgon är det tisdag och då borde det väl börja vända så sakteliga och bli lite bättre igen. Och så är hela fem av åtta behandlingar avklarade, det är bara tre kvar och sen får kroppen vila.

4 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Ljuvlig dotter hihi

Kram Lisbet

Kajsa Bergman Fällén sa...

Hm ljuvlig vete fasen. Rätt charmig och söt i och för sig men ljuvlig, njäe... ;)

Annelie sa...

Hej!

Jag tänkte bara titta in och säga hej. Jag har följt din blogg ett tag och jag kikar in varje dag. Såg också att du blivit medlem på cancertjejer. Jag har som du spridd bröstcancer. Ha det gott!

Soliga hälsningar Annelie

Sara T sa...

Bara gissar att det kommer kunna vara likadant med Albin om något år eller så... Han tycker att vi är tråkiga fast vi gör allt vi kan för att vara roliga. Han har en otrolig energi, det ska hända saker precis hela tiden!

Låter läskigt med naglarna! Mer än hälften av behandlingarna avklarade!