onsdag 30 juni 2010

Nu vänder det igen


Knappa veckan har gått sen jag fick senaste dosen och nu börjar det kännas bättre igen. Ingen värk i kroppen, naglarna är OK och den där blåsan jag trodde var på gång bara försvann. Idag firar jag förresten tre månader med cancerdiagnosen. Jag vet inte om det är bra eller dåligt. Bra förstås att jag lever och blir starkare för varje dag, dåligt att ens behöva ha fått diagnosen.

Tog en promenad imorse, stavarna var med. Det kändes riktigt bra att gå med dem faktiskt, armen blir inte alls lika svullen. Känner mig också starkare än för bara nån vecka sen, medicinerna funkar. Varje gång. Verkar vara gott om ormar i skogen i år, träffade två stycken, en lite mindre och en ganska stor.

Igår hade jag min syster, systerdöttrarna och min kusin här på besök. De hade med sig god lunch och jag ska äta lite rester idag tänkte jag. Till efterrätt blir det också samma som igår - rabarber- och jordgubbspaj med vit choklad. Stackars stackars mig som tvingas till detta :-D.

3 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Stackars dej som måste genomlida ytterligare en dag med rabarber-jordgubbspaj med vit choklad.... är inte det minsta avundsjuk!!;-)

Cancerdiagnosen är ju inte alls skoj att "fira" Men jag är så glad att dina mediciner fingerar och hoppas dom kommer göra det i mååånga år..

Glad att du känner dej piggare, testade du alvedon/grädde?

Kram från Lisbet

Sabina sa...

funderar starkt på att göra en kokboksblogg enkel o lättöverskådlig precis som du.

tänk vad smidigt då gubben ska ta över matlagningen för ngn dag. bara att hänvisa honom dit o inte behöva berätta/skriva "göra lista" varje gång! ;)

glad du blir starkare, att du, ninjorna o behandlingen är så rätt i detta med cancerutplånandet!

stooor KRAM

Kajsa Bergman Fällén sa...

Lisbet - mina blåsor bara försvann! Men jag är redo nu om de kommer tillbaka :)

Sabina - det är mest för att hålla reda på mig själv tror jag :D. Så har jag recepten alltid tillgängliga dessutom, istället för att ha dem nedskrivna i nån kokbok hemma. Men det är många recept kvar att lägga in... *pustar* :)