torsdag 3 juni 2010

SDs toppnamn i Gnesta hoppar av

Nu hoppar Belinda Jehle av Gnestapolitiken. Hon gillar inte det som partikompisarna i Trosa och Nyköping uttryckt i SN idag:

"– Alltså hur jävla korkat får man uttrycka sig, jag tar bestämt avstånd från deras åsikter, säger Belinda Jehle."

Det tror jag var ett smart beslut av Jehle.

3 kommentarer:

Thom sa...

Jag tar gärna och diskuterar vad som egentligen sades innan SN tog till "klipp och klistra"-metodiken för att vinkla allt som sades till sin egen favör. Härmed bjuder jag in mig på en kopp kaffe eller likande. Efter att jag fått tillfället att prata med dig får du gärna publicera vad tycker och tänker om mig och det jag faktiskt representerar.

Mvh,
Thom Zetterström (SD)

Kajsa Bergman Fällén sa...

Åh äntligen en icke-anonym kommentar från någon som sympatiserar med och till och med företräder SN. Dessutom inte full av spydigheter och påhopp. Trevligt :).

Thom, jag tycker nog SN är ute och cyklar politiskt ibland (de är ju centerpartister ;)) men jag köper faktiskt inte att de helt fabulerat ihop era åsikter och att ni är missförstådda. Känns som ett rätt kasst försvar.

Jag är engagerad i Gnestapolitiken, och därför hade det varit intressant att träffa någon av Gnestas SD-politiker, men min energi och ork räcker inte till att fika med dig, även om det säkert varit intressant och givande.

Thom sa...

Tack. Jag lämnar dörren öppen och hoppas att du får tillbaka din energi och att kryar på dig. Du har mitt stöd i kampen mot det hemska som drabbat dig och jag hoppas verkligen att du slipper fler annonyma påhopp.

//Thom Zetterström (SD)