fredag 23 juli 2010

Biverkningarna klingar av

Egentligen var det väl ren galenskap att besöka Astrid Lindgrens värld veckan efter en behandling. Men vad gör man inte? Det gick ju, även om jag varit ganska slut sedan vi kom hem.

Nu vänder det i alla fall, som vanligt något vecka efter en behandling, men det känns att det blir tuffare för varje gång. Jag får en ganska låg dos cytostatika och det ska jag nog vara tacksam för, har ändå klarat mig relativt bra jämfört med hur många andra har det. Men det ska ändå bli otroligt skönt att slippa det här snart, sen återstår att se hur länge. Får kroppen bara vila ett tag orkar jag nog gå en (eller flera!) match(er) till om det behövs om ett tag.

Börjar längta efter att ha en frisyr och ögonbryn som inte är halvskabbiga.

5 kommentarer:

Linda sa...

Förstår att det känns tuffare för varje behandling. Det gjorde det för mig också. Hur många behandlingar ska du ha och vilken sort är det du får just nu?!

Jag vet inte alls hur stor dos jag fick när jag fick cellgifter. Men det var en påse av varje sort.

Mitt hår, ögonfransar och ögonbryn är på väg tillbaka så det går rätt så fort när man väl slipper cellgifterna. Har nog drygt 2 cm långt hår nu! Ja, inga tofsar och flätor än direkt... men det tar sig! ;-)

kram Linda

Lisbet Lindell sa...

Så skönt att du är på G igen, det blir verkligen tuffare för varje gång men klart att du ska gå alla matcher som finns mot den dj-la cancern, DU SKA VINNA!! och jag är övertygad om att du vinner kampen!!
Många kramar från Lisbet

Kajsa Bergman Fällén sa...

Linda - jag ska få totalt 8 behandlingar och jag har gjort 6 av dem nu, två kvar alltså... Får Taxotere (+ Herceptin). Mitt hår har vuxit hela tiden och nya ögonbrynsstrån växer ut också mellan behandlingarna men tja... det är ju ingen kvalitet på håret och det växer extremt långsamt. Men snart så :)

Lisbet - bara jag får vila lite snart så orkar jag hur mycket som helst snart igen!

Daniel Berg sa...

Kajsa.

Gick egentligen in på din blogg för att gorma nåt om Wetterstrand, har glömt varför nu....

Läste istället om din kamp mot sjukdomen och blev berörd, har själv drabbade bland de närmsta.

Håller helhjärtat på dig i din kamp! Kämpa och vinn!!

Varma hälsningar från en motståndare i politiken men en supporter i kampen.

/ Daniel

Kajsa Bergman Fällén sa...

Daniel - tack! Men det går bra att gorma också :D