torsdag 1 juli 2010

Om en månad börjar jag jobba igen


Tremånaders cancerjubileum igår, idag bara en månad kvar tills jag inte längre är sjukskriven på heltid. Snabba ryck. Ibland snurrar det vill jag lova.

Idag blev det en stavpromenad igen efter att jag lämnat Nike hos dagmamman. Det går bättre och bättre för varje dag, det märks verkligen skillnad, även om det bitvis är tungt fortfarande. Sommarprogrammet med Pär Johansson var riktigt bra, och sedan lyssnade jag på Carin Gerhardsens nya deckare en stund medan jag släpade mig längs hembygdsrundan.

Förresten - jag har inte glömt bort vegotävlingen! Jag har ett recept kvar att testa innan jag avkunnar min dom och utser vinnaren. Så snart, mycket snart...

4 kommentarer:

Linda sa...

Åh vad skönt att du mår så pass bra att du kan börja jobba igen! :-)

Där sa du nåt... mitt läkarintyg om sjukskrivning gick ju ut igår! Men det finns inte en chans att jag kan börja jobba än eller fixar att ta hand om barnen själv så jag får nog se ifall jag kan få det förlängt.

Kram Linda

Anonym sa...

Men du, det låter ju bra! Att börja jobba alltså. Vad skönt att du känner dig bättre. Kul också med Pär Johansson, jag intervjuade honom när Glada Hudik var här i NY och han var verkligen inspirerande.
Kramar
Eva i NY

Annelie sa...

Jag är så imponerad av att du fixar att gå tillbaka till jobbet redan. Dock tycker jag att du ska ta det lungt och inte vara "för" duktig så det slår tillbaka på dig senare. Jag har själv en spridd bröstcancer och jag vet hur j-a trött man kan bli. Jag var "mellan två jobb" när jag fick mitt återfall och jag har nog inte så stora chanser till ett nytt jobb nu när jag för resten av livet kommer att behöva cellgifter som tar ett halvår åt gången att ta sig igenom. Så var rädd om dig och njut av sommaren. Tittar in till dig varje dag och ser dig ibland på cancertjejer.

Kajsa Bergman Fällén sa...

Linda - ja läkarintyg kan vara bra att ha. Gäller att hålla reda på hur länge de räcker har jag märkt :)

Eva - han är otroligt inspirerande. Hörde honom föreläsa för några månader sen och det var otroligt häftigt, han går rakt in i hjärtat på något sätt.

Anneli - ja man ska inte vara allt för duktig. Känns det bara så här kommer det funka bra tror jag, men det finns ju inga garantier...