onsdag 8 december 2010

Alla dessa fantastiska bloggare

Det finns så många bloggare där ute som skriver om sjukdom och kämpar så himla hårt vareviga dag. Vi har ju Linda förstås, som aldrig ger upp fast det ständigt kommer nya tunga besked som hon måste smälta. Det är omöjligt att förstå hur du orkar Linda.

Sen finns det andra som ger mig massor av inspiration, energi och glädje. I somras sommarpratade en av dem. Eller ja, hon skrev sommarpratet men hennes syster läste upp det. Jag pratar naturligtvis om harpasione som bloggar om att leva med sin sjukdom, ALS. Hon har en helt fantastisk inställning, jag kan inte begripa hur man kan ha den synen på livet som hon har, inte ens om man är fullt frisk är den otrolig.

Och Annette, som just opererats för sin hjärntumör fast riskerna var stora. Hennes glädje och livslust strålar ut genom skärmen. Det finns inga hinder som är oöverstigliga för den kvinnan känns det som.

Sist men inte minst är sällskapets enda herre - George. Han lever och lever och lever mot alla odds och inte bara det - han är nybliven pappa också. Vilken tro på livet. Fantastico!

Inga kommentarer: