onsdag 30 september 2009

Rösta på bästa webbtjänst!

I eftermiddags var jag i Eskilstuna och presenterade Green Beagles. Jag var inte ensam förstås, utan alla lag hade möjlighet att presentera sin tjänst. De flesta var där verkade det som och resterande fick hjälp av arrangörerna att berätta om vad de hade byggt.

Från och med idag kan du rösta på den bästa tjänsten. Det gör du här. Själv har jag suttit och testat de andras tjänster sen jag kom hem. Jag har beställt peppande SMS från Mood Equalizer. Jag har spelat Surikat. Jag har gjort en shoppinglista på Vem handlar? Och självklart har jag kollat var det bästa vädret finns. Det var inte i Gnesta om man ville ha sol kan jag meddela. Ett Städogram ska jag nog önska mig i julklapp förresten, det är faktiskt skattereducerat om man ger till sina föräldrar, bara ett tips till någon som kanske läser... ;-).

Målgång alltså för 24 hour Sörmland för den här gången. Det var jätteroligt att vara med! Jag kan definitivt tänka mig att vara med även nästa gång om det dyker upp en bra idé och ett bra team.

Inga kommentarer: