onsdag 28 april 2010

Funderar på om det kan vara julafton eller något?

Visserligen är det vår ute och vitsipporna blommar, men det förtar inte känslan av julafton i det spenatska hemmet. I brevlådan hittar jag både det ena och det andra från er finingar där ute! Här om dagen kom t.ex. ett brev från de kära "Internstackarna" (ingen idé att fråga om namnet ;-)) som samlat in pengar till Cancerfonden. Vilken fin tanke! Tack!

Och i förrgår hittade jag ett så fint paket från Malin, med härliga eteriska oljor förutom ett par gamla bilder på mig och Molly från 1989 eller om det möjligen var 1990. Molly var en liten liten bebis och jag hade röda stora plastbågar på glasögonen. Mycket chict :-D. Tack!

Igår fick jag en paketavi som skulle hämtas ut nere på ICA. Hm... vad kunde det vara? Ett grönt paket som inte skvallrade alls om vad det kunde tänkas innehålla. Men så öppnade jag och så hittade jag det här:
Och inte nog med det, jag hittade en ny snygg peruk också:
Det var alltså ett presentkort på Matbaren för mig och Tomas, vi ska prova på kockens val. Det verkar råda delade meningar om ifall jag bör pryda mig med Pippiperuken under denna kulinariska höjdpunkt. Själv känner jag mig kanske lätt tveksam. Kanske :-D.

Tack ni AFFare som tänkte ut den fina presenten och skickade den till mig, det kommer att bli en toppenkväll! Och Pippiperuken ska jag svassa runt i så ofta jag bara hinner. Jag känner att jag trivs rätt bra i den faktiskt, jag släpper fram min inre Pippi Långstrump efter alla dessa år ;-).

2 kommentarer:

Anne/AnJoJeLi sa...

Jag fick för ett par veckor sen höra att du fått cancer. Jag finns ju inte på AFF längre men har flera AFF medlemmar som vän på FaceBook. Vill bara skicka dig en massa kramar och sinnesro och att du ska veta att jag tänker på dig. Ta en dag i taget och du kommer att fixa även detta. Pippi är stark men du är ännu starkare och kommer att komma ur detta lidande som en ännu starkare person.

Vetskapen att andra har varit med om lika svåra saker känns hoppingivande, men den minskar inte vårt eget lidande. Och det ska den inte heller göra – plågorna skänker oss en ny medvetenhet. De hjälper oss också att sätta större värde på de lindrigare, angenämare perioderna. Svåra plågor gör glädjestunderna desto rikare.

Tack för att du så frikostigt delar med dig. Du finns i mina tankar och i min bön.

Kramar om dig
Anne/AnJoJeLi

Tullan sa...

Men gu en så snygg peruk :-)) Jag tror faktiskt att det gör succe om du har på dig Pippiperuken under restaurangbesöket. Jag blir alldeles tårögd när jag hör om så fina presenter, så otroligt omtänksamt och gulligt. *fäller en liten tår - känslig jag??*