onsdag 16 juni 2010

Bildbevis från dagens övningar

Idag tog jag bussen till Nyköping för att fixa diverse grejer. Så här ser det ut vid min busshållplats. Inte är det storstan direkt. Just när jag stod där körde det förbi inte mindre än två traktorer med stora tankar med gödsel på släp. Då kändes det som rätt beslut att åka till stan istället.

Hade en date med Tomas men eftersom jag kom fram en stund innan han slutade jobbet blev det ett besök på mysiga fiket Hellmanska Gården. Så här fint kan man sitta och avnjuta något gott en solig onsdagmorgon:


Själv satsade jag på en latte, en god juice och en ostmacka. Mackan var sådär faktiskt, rätt trist och smaklös, juicen var god men latten den var supergod!


Efter en vända på stan för fixande av nödvändigt och icke-nödvändigt styrde vi kosan hemåt igen. På Indiska hade jag äntligen hittat fina dörrknoppar till Nikes garderobsdörrar, har letat efter fina i flera år! Inte var de dyra heller, 30 kr styck.


Och så blev det två plastkorgar också. En till strumpor och en till trosor. Äntligen lite ordning i unga frökens garderober... eller, i alla fall på strumpor och trosor.

Själv skaffade jag mig ett par riktigt, riktigt, fula sandaler. Besökte Stadiums Outlet för första och möjligen sista gången och där hittade jag dem. Det fanns andra något mindre fula men de passade inte lika bra. Jag har helt enkelt fötter som passar i fula sandaler. Dessa av märket Merell för 450 pix. Nu hoppas jag de håller under många, långa promenader och att jag slipper träffa på nån som noterar hur mina skor ser ut när jag är ute och går. Bara så ni vet har jag supersnygga gympaskor så mina två uppsättningar promenadskor är verkligen Skönheten resp. Odjuret.


Upptäckte också till min stora fasa, när jag stod i ett provrum, att jag fått PLATTARSLE! Allt detta sittande och liggande har helt förstört min vanliga bulliga rumpa. Snacka om en biverkning som verkligen är svår att leva med! Nu måste jag verkligen komma igång med promenader igen och sen att springa. Så här kan vi inte ha det. Sandalerna må vara fula men de är inte fulare än min platta rumpa i alla fall.

1 kommentar:

Lisbet sa...

GGAAAHHH... Hur ska det bli här då när man hade "plattarsle" INNAN??!! Kommer den möjligen ut på framsidan då?? Antagligen, VÄRSTA biverkningen... kan bara hålla med!!