onsdag 14 juli 2010

En viss bloggtorka verkar ha infunnit sig

Tja... högsommar, värmebölja och torka i marker och tidningar, även Spenatmamman verkar ha drabbats. Det kan möjligen hålla i sig, jag lovar inget. Det är ganska skönt att ta lite datorledigt och dessutom är det svårt att skriva när jag har armstrumpa och handske. Just nu fuskar jag och är utan :-).

Nåväl, sedan jag sist skrev något har jag hunnit med både det ena och det andra. Mest svettats förstås. Premiärätit mangold, egenodlad gurka och äntligen T O M A T! Hurra! Badat ute vid havet, det var så skönt och blåste härligt och jag doppade mig till och med fast det var satans så kallt.

Idag var jag i Eskilstuna och fick påfyllning med cellgifter och antikroppar. Nu är det bara två gånger kvar. Vad som väntar sen vete sjutton, kanske antikroppar var tredje vecka, de har ju fungerat finfint hittills så varför ändra på ett vinnande koncept? Får veta någon gång i september när jag ska träffa läkaren nästa gång. I så fall blir det lite bättre, färre biverkningar och ingen provtagning på VC inför varje omgång i alla fall.

Har letat lite alternativa sjalknytningstrix ikväll, hittade den här videon bland många andra och tyckte den sista knytningen var fin. "Bandanan" är den jag oftast kör eftersom de flesta av mina sjalar är fyrkantiga. Håll till godo. Och det finns massor av fler sjalknytningstips på YouTube. Funderar på att testa hijab. Alltid retar det nån ;-)

2 kommentarer:

Lisbet Lindell sa...

Jättebra sida!

Kram från Lisbet som också har bloggtorka:-)

Anne sa...

tack för tipset med vaxduken.
Nu har jag läst ikapp din blogg från juni o. framåt och jag känner igen allt det du beskriver, svullen arm (har strumpa men använder den dåligt), armen har ändå blivit bättre så jag hoppas att jag har tränat upp de nya lymfvägarna. Naglarna ja, det känns som de ska ramla av och de har även blivit missfärgade, men jag målar dom så jag slipper se eländet. Men de gör ont dock. Taxotere är ingen snäll medicin...idegran är jättegiftig...hehe...men vi kämpar på du och jag. Måste ändå säga att det gått över förväntan bra. Nu återstår bara strålning och sedan får jag Herceptin var 3:e vecka 14 ggr till. Har fått två hittills.
Men allt går med lite vilja och du verkar ha mycket av den varan.
Fortsätt så och lev livet här och nu. Tusen tack för tipset med scarf videon....har nästan bara olika hattar och det funkar nu på sommaren, särskilt när det är så varmt.
Läste att du badat....jag har inte velat visa mig på en strand ens...det får bli nästa år. är inte så noga med badandet....men kanske i augusti då vattnet är ljummet..hihi...

Kram på dig så länge!