onsdag 28 juli 2010

Gröna Lund idag
Idag har vi varit på Grönan jag och tjejerna. Många karuseller blev det kan jag lova! Själv höll jag mig till de mer lugna aktiviteterna som Pettssons och Findus hus, Tuff Tuff-tåget, Lustiga huset och Lilla pariserhjulet, men Molly gjorde en hjälteinsats och åkte med Nike. Vi käkade langos och Nike jobbade hårt med sockervadden som synes.

I natt sover vi över i storstan, det blir myskväll med Molly!

4 kommentarer:

Moderna sa...

Mäh! Vi var ju också på Grönan!! Hela dagen lång - Lovas födelsedag och då är vi alltid där. Det var så SJUKT mycket folk och jag är inte så förvånad att vi inte sprang in i varandra....men synd att vi inte gjorde det!

Anonym sa...

Jag har inte varit där (Gröna Lund) sedan jag var där med dig, och när var det? Kanske vi var 13 år?
Eva i NY

Kajsa Bergman Fällén sa...

Moderna - men vad konstigt ändå att vi inte sprang på varandra? SÅ stort är ju inte Grönan ändå, men vi gick i och för sig ganska tidigt.

Eva - ja jag minns den gången, vi måste varit i den åldern nånting. När du kommer till Stockholm nån gång får vi göra om det :-)

Linda sa...

Vi har vip-åkband till Grönan liggande här, men dessvärre tror jag inte vi hinner med en tur dit i år (och med min onda rygg så tror jag inte det är bästa stället heller att roa sig på *s*). Ska se ifall vi kanske kan använda dem nästa år istället.

Härlig bild! Sockervadden är nästan lika stor som hon är! ;-)

Kram!!