söndag 24 oktober 2010

Det var den helgen det

Fullt upp blev det som sagt. Nike och jag drog in till Nyköping i fredags och shoppade loss. Doppresent var ärendet och det blev ett halsband och ett armband till den lilla. Nike fick strumpbyxor och annat som var bra att ha, t.ex. ett par pandaöronmuffar och nya lackskor. Jag fick en sladd att ladda mobilen med eftersom jag glömt den jag hade på jobbet. Det är så kul att vara vuxen. Fast jag fick en kofta också.

I lördags åkte jag in till storstan ganska tidigt och sedan vidare ut mot Gustavsberg där jag och 9 andra bröstcancer-brudar spa:ade hela eftermiddagen. Det var fantastiskt skönt och trevligt! Sen blev det middag på en närbelägen restaurang och övernattning hemma hos Molly i Nacka.

Hem igen idag till lyckoexperimentet i Gnesta. Nu är jag anmäld och har fått övningar att göra. Om jag kommer med på teve lovar jag inte alls att berätta det för nån ;-).

Och så dop på det. SEN var helgen slut och jag hann knappt märka att den ens var här. Fast trevligt har jag haft även om underbart är kort

2 kommentarer:

Anna sa...

Jamen nu är jag ju jättenyfiken! Vad då för lyckoexperiment??? :0

Kajsa Bergman Fällén sa...

Jag återkommer :)