fredag 1 oktober 2010

Strumputprovning idag

Imorse styrde jag och Tomas kosan mot Eskilstuna för träff med sjukgymnasten. En himla bra sjukgymnast har jag haft där, träffade henne första gången när jag låg inne, jag tror hon är expert på tjocka fula armar helt enkelt, alltså lymfterapeut. Hon konstaterade samma sak som jag gjort, handsken är för stor på ovansidan. Sen mätte hon armen och handen och konstaterade dessutom att jag hade nästan exakt samma mått som sist, förutom på något ställe där jag minskat lite grann. Bra alltså.

Eftersom armen inte verkar svälla mer ville hon gärna försöka göra den mindre så nu ska jag få lymfdränage och lindas. Även om jag gillar henne jättemycket blir det lite bökigt att ta sig till Eskilstuna för detta, det verkar som om det ska göra upprepade gånger, så jag skulle få komma till Nyköping istället. Det blir nog bra med det.

Dessutom beställde hon en ny ärm och en ny handske. Svarta. Det blir nog bra med det också.

Efter sjukhusbesöket rusade vi in på Barnens Hus och köpte en framåtvänd bilbarnstol till Nike. Hon ska inte börja använda den i vår bil ännu, utan morfar ska få ha den när han hämtar och lämnar, sen ska vi ha den i vår bil när hon vuxit ur bilbarnstolen, det borde gå några månader till tycker jag om vi tar i lite och bänder ner ungen med skohorn ;-). Men sen får hon åka fint som snus i sin Britax Kid-Plus.

Vi hann med att äta lunch på hemvägen också. Eller rättare sagt, vi tog en omväg på vägen hem och åt lunch på Öster Malma. Vildsvinsstek med gräddsås och äpplemos blev det. Inte helt fel! Utanför huset där man äter lunch växer solrosorna på bilden. Vackert!

Sen avrundade jag dagen med att handla och hämta ut ett paket med den här kappan i (den gråmelerade). Jättefin! Fick med nöd och näppe in tjock-armen i den. Hoppas armen faktiskt blir bättre av behandlingen, för jag behöver lite mer utrymme så jag kan ha en tjocktröja under kappan också. Tack Ellos för 50%-kupongen.

Sist men inte minst fick vi middagsgäster, trevligt! Så då var det väl egentligen då jag avrundade, inte när jag var på ICA. Eller så avrundar jag just nu, när jag sitter här och bloggar. Så måste det bli va?

Bäst att tjock-armen och jag går och lägger oss. Imorgon ska jag visst figurera i Södermanlands Nyheter. Har jag hört.

3 kommentarer:

Ingela sa...

Kappan är jättefin! Blev lite sugen jag också :)
Kram Busan

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA sa...

Såg dig i tidningen idag, vi har inte SN men vi var hos min bror idag och då ville jag bläddra i deras tidning och där var du :-)

Kajsa Bergman Fällén sa...

Ingela - passa på vetja :-)

Mölnbobon - kul att du såg artikeln, jag tycker den blev jättebra!