måndag 8 augusti 2011

Virkning och loppis

Idag har vi haft en synnerligen effektiv dag här hemma. Eller mest Tomas kanske. Han och grannen gick ut hårt med att fälla en jättestor gran på vår tomt. Blixten hade slagit ner i den nån gång (inte när vi var hemma i alla fall) och den såg rätt anskrämlig ut. Nu är den borta. Blev riktigt bra faktiskt, ljust och fint! Sen fortsatte Tomas med att laga möbler och kånka upp dem till växthuset. Det blev himla bra det också. Nu måste jag snart sätta igång med målningen... Det kommer att bli så fint i växthuset när det är helt klart!

Själv virkade jag och hängde lite med Nike. Plockade lite blommor i trädgården (se bilden) och mådde bättre och bättre och magen slutade snurra runt efter frukostchocken.

Efter maten stack vi iväg på loppis på Hagstumosse. Jag köpte en turkos glasvas till min lilla samling av turkost glas. Nike köpte ett Disneypyssel och tre små dockor. Tomas köpte ingenting. Det var i alla fall massor av folk där! Det verkar bli fler och fler bilar och besökare för varje gång. Kul!

Inga kommentarer: