onsdag 30 maj 2012

Cykel och lite annat skoj

Det var kanske på tiden men äntligen har Nike börjat få kläm på cyklingen. Hon har inte varit särskilt intresserad, men för några veckor sen började hon leka med ett par jämnåriga tjejer på vår gata som hon inte riktigt känt förut. De här två tjejerna cyklar jättebra och Nike har varit minst sagt knäckt över att hon inte kunnat hålla samma tempo som de när hon sparkat fram på sin rosa sparkcykel... så hon hittade lite motivation och har kajkat fram och tillbaka, envist släpat med sig cykeln till kompisarna fast hon inte kunnat hantera den.

Idag var hon i alla fall hos ett av grannbarnen och med lite hjälp av hennes föräldrar (tack!) så cyklade hon plötsligt. Kom glädjestrålande hem och så fick jag följa med ut och se att hon faktiskt kunde! Det går så snabbt nu, från att ha varit en liten tulta är hon plötsligt en stor tjej, bara några veckor kvar hos dagmamman och sen börjar hon skolan. Skolan? Hur gick det till? Ingen vet.

Dessutom har vi numera en ny bil. Hejdå Skrammelvolvon! Hej glansiga Saaben. OK det är inte en NY bil, men klart nyare än den vi hade tidigare. Hoppas den håller ett tag nu bara.

OCH så är jag numera utskriven från den kommunala hemsjukvården. Tyckte det bara var här om dagen som de var här varje dag och plåstrade om dem. Nu är såret så pass läkt att det inte behöver något plåster och tvätta det nån gång då och då kan jag göra själv. ASIH fortsätter komma en gång i veckan i alla fall, med mediciner och för att titta till mig. Bra va? :-)

Inga kommentarer: