tisdag 11 september 2012

Ny energi

Gårdagens bra lovande besked höjde energinivån i både min kropp och knopp med ett antal hundra grader bara så där. Beskedet om Johanna känns fortfarande dystert så klart men som någon påpekade igår, hon skulle säkert unnat mig att må så här bra och inte velat att jag satt och deppade. Det är väl det bästa sättet att hedra dem som inte blir kvar, att glädjas och att leva det liv vi har kvar så bra, klokt och mycket som det bara går. Gäller alla, inte bara oss som är sjuka förstås!

Idag känner jag mig verkligen på topp! Har inte ens lika ont som jag brukar. Nike fick vara hemma en dag till när hon redan varit hemma en, hon är sjukt uttråkad här och ritar teckningar på löpande band. Ska man bli orolig när ens söta lilla flicka ritar bebisar som förvandlas till zombies? ;.)

Jag har fotat lite pysslade prylar och ska lägga upp lite på bloggen. Tror inte jag bloggat den här sjalen, garnet fick jag av min kära Kusin Vitamin i Amerikat, och det är så otroligt mjukt och härligt och dessutom ekologiskt, riktigt lyxigt, så det stickade jag en sjal av i somras, och sen virkade jag lite blommor och sydde på enligt instruktionerna i mönstret.

Idag ska vi vara hemma och mysa jag och busungen, och sen har jag hört att den stora busungen ska komma hit en sväng också, ännu mysigare!

Inga kommentarer: