tisdag 25 maj 2010

Skulle varit på väg till Island nu

Eller åtminstone på Arlanda. Eller på väg dit. Nu blev det ju inte så, och det känns inte så roligt. Island finns ju kvar förstås, det är inte det utan snarare att inget blivit alls som jag tänkt mig. Det var länge sen saker gick min väg här i livet känns det som.

Livet suger.

9 kommentarer:

- - - sa...

Fina du, de känslorna finns också. Livet suger nåt för j*vligt ibland. Jag vill att du ska veta att jag, vi alla, läser och ser vad du skriver även när du inte är stark och kämpaglad.

Lisbet Lindell sa...

Ibland tar livet mer än vad det ger...

cruella sa...

Åh, vad himla trist. Inte bara Island.

Jessica sa...

Sucks big time

Anna sa...

Jag vet hur du känner det... :( Men jag försöker ändå ( när jag har mina bra dagar) att passa på att njuta av det fina man har runtomkring sej. Barnen, blå himmel, doften av klippt gräs, god mat... Det lilla liksom...

Sara T sa...

Riktigt surt! Du får se det som ett mål att få åka dit länge fram!

Anonym sa...

Inte kul alls, kan jag tänka mig. Men när det är som allra värst så brukar det ju bli en vändning. Jag tycker du är beundransvärd och fantastisk. Jag hoppas så att vindarna vänder och det blir Island och annat kul snart igen för din del. Håller alla tummar och tänker på dig en hel massa, Kajsa.

Eva Stenskär

Mustardseed sa...

Jag håller med dig i det här fallet - det suger fett!

Anna sa...

Håller också med. Det ordentligt sugigt och förbannat orättvist att du inte befinner dig på Island i detta nu. Grrr. Men snart så. Som du skriver, Island ligger ju kvar. Resan blir av men med fördröjning.
Kramar om dig och skickar pepp!