tisdag 15 juni 2010

Tisdagstankar och tisdagsträdgård

Dagarna går. Jag försöker fortfarande fatta att jag åtminstone inte för tillfället har en hälsa som hänger på gärsgår'n. Sjuk är jag men det är hanterbart just nu. Under kontroll och uppsikt. Det går åt rätt håll och idag orkade jag gå snabbt upp för mördarbacken utan att spy. Erkänner dock att jag var rejält andfådd men inte värre än att jag kunde fortsätta i rask takt utan att ramla omkull eller behöva ringa SOS Alarm.

Imorgon ska jag införskaffa ett par bekväma vandringssandaler eller vad de nu kan heta. Skor jag kan promenera långt i utan att tånaglarna ramlar av. Sen är det Hembygdsrundan som gäller. En lagom lång lokal slinga. Dags att försöka komma igång ordentligt igen, jag har varken muskler eller flås kvar efter ett halvår i sjuksängen mer eller mindre.

En potatishinkåker har jag i alla fall. Där växer smaskensgod potatis som inte blir färdig till midsommar men ganska snart efter det hoppas jag. Som den potatisodlingsnovis jag råkar vara är detta mer en from förhoppning än ett konstaterande.

Däremot måste jag säga att jag är ganska proffsig när det gäller rädisodling. Ja ni ser själva på bilden nedan. Årets primörer! Ganska små men så klart naggande goda var de. Ruccola skymtar också på bilden. Den var god den med.

Nike fick såpbubblor idag. Det följde med stora roliga blåsgrejer och ett plastfat att hälla bubblorna på. Stora bubblor blev det! Tyvärr var det bara smäckigt plastskräp så en blåsgrej gick sönder innan vi hann pröva den och den andra var böjd så att det var svårt att använda den. Men lite kul var det allt ändå tror jag.

1 kommentar:

Jessika sa...

Teva-sandaler är väldigt sköna. Håller i en evighet dessutom.

Hurra för att du orkar gå längre och snabbare :)! Man blir förvånad över hur snabbt man mister muskelmassa.