måndag 11 oktober 2010

Bilderblogg 11/10 2010

Det blir en bilderblogg idag också. Måndagar verkar vara en bra dag för det, kanske för att det är min arbetsfria veckodag. Det blir lite mer tid för fotografering då :-).

Jag har en jättefin lampa på väggen. Ja, ni ser själva. Den har jag köpt på Tradera och den ger ett mysigt rött sken i hallen.


På gästtoan har det blivit en liten samling med saker i hyllan. En tygblomma och några snäckor.


Jag håller på med ett litet samla-in-pengar-till-cancerfonden-projekt. Det ska bli ett par vantar som ska auktioneras ut tänkte jag. Rosa förstås! Hoppas bli klar med dem ikväll.


Nike och jag gick ju iväg på fikavisit lite längre ner på gatan. Utanför vårt hus har vi ritat lite med kritor.


Så promenerade vi vidare nedåt gatan. Kolla vilken fin utsikt vi har från back-krönet. Åkrar och skog, hästar och kossor.


Det gäller att njuta av de färgsprakande träden nu innan det blir mörkt, kallt och kalt. Brrr... vill inte ens tänka på det egentligen! Underbart är det i alla fall, träden går nästan i guld i solen.


8 kommentarer:

Anna sa...

Ja visst är det vackert ute! Just där vi bor finns det ju bara en massa björkar och andra "fulträd"... Men på andra ställen är det så himla vackert när det skiftar i gult,rött och grönt.

Anna sa...

Ja visst är det vackert ute! Just där vi bor finns det ju bara en massa björkar och andra "fulträd"... Men på andra ställen är det så himla vackert när det skiftar i gult,rött och grönt.

Erik sa...

Härliga bilder Kajsa och jag väntar på lunchen vi ska ha!

Kajsa Bergman Fällén sa...

Anna - gult är inte fult :-). Björkar kan vara fantastiskt vackra så här års ju.

Erik - ja nu jäklar ska den bli av tycker jag, jag mailar dig imorgon så får vi bestämma nåt.

Karin sa...

Fina Kajsa! Tack för att du länkade till min blogg. Så underbara bilder du lagt upp, jag blir varm i hjärtat när jag ser dem.
Må så gott, stor kram!
//Karin

http://blogg.mama.nu/mammak

Lisa sa...

Jättefina bilder!! Gillar förstås bilderna på Nike bäst ;)

Lisa sa...

Hej igen! ;)
Ser att du har fel länk till mig i din länksamling. Den förra bloggen (Med borrelia i blodet och cancer i cellerna) som jag har hos blogworld verkar aldrig komma igång så jag har gjort en hemsida och har ny blogg istället ifall du vill ändra.
Kram Lisa

J sa...

En kalkonlampa! Ofantligt coolt.