tisdag 15 mars 2011

Tråk tråk

Även om jag kommit över den värsta skräcken för att sticka mig själv kan jag väl inte påstå att jag längtar efter det varje kväll direkt. Jag drar mig för det in i det längsta. Vore väl kanske smartare att bara få det avklarat.

Idag har jag varit med Tomas och Nike en sväng till Gnesta. Kände mig riktigt pigg faktiskt, tog mig upp för trapporna till Intersport utan att dö andnödsdöden. Sen gjorde vi ett besök i "skräpaffären" på nedre botten för att se om de hade modellera, och se det hade de. Nike kom därifrån med både lera och några roliga djungeldjur. Sen baxade jag mig in i bilen igen. DET är inte så lätt ska ni veta, min höft är stel som sjutton även om jag inte behöver gå med kryckan.

Andra krämpor då? När jag ändå håller på menar jag. Ni kanske vill veta :-D. Jag åt Primperan igår och i förrgår och var så himla trött... måste ju berott på medicinen. Men jag slapp kräkas i alla fall. Aptit har jag ingen direkt, jag äter så jag klarar mig men så vidare kul är det ju inte... 6 kilo har jag gått ner sen i december nån gång, men det är väl knappast alarmerande eftersom jag gick upp 13 kilo efter att jag blev sjuk. "Betapred byggde denna vackra kropp" - kanske en text att trycka på sommarens coolaste t-shirt?

Annars mår jag hyfsat. Jag sover inte dygnet runt och jag orkar gå en vända eller två till dagmamman.

Inga kommentarer: