måndag 18 juli 2011

Att köra rakt är fuskigt

Igår ringde Susann och frågade ifall Nike och jag hade lust att hänga med henne och hennes två barn till Lådbilslandet i Nykvarn. Kul! Vi fixade matsäck och åkte iväg idag på förmiddagen. Regnet hängde i luften på eftermiddagen men det innebar nog att det var ganska lagom med folk, inga köer att prata om.

Ungarna, tre till antalet, testade att köra motorcyklar, rally, traktorer och ytterligare ett par finfina fordon. Dessutom paddlade de flotte, testade äventyrsbana, åkte karusell och massor av rutschkana. Det var väldans roligt tror jag de tyckte alla tre. Tjejerna, Susanns dotter är lika gammal som Nike, somnade till i bilen på väg hem, men storebror höll sig vaken.

Lådbilslandet är lagom för barn som är mellan 2-10 år, men det känns kanske som om tioåringarna är lite väl stora, så mest passar det nog barn upp till skolåldern. Jag trodde Nike skulle tycka det var läskigt att köra men hon var ganska orädd. Däremot envisades hon med att ständigt vrida hit och dit på ratten så hon körde i nån sorts snirkligt sick-sack och ingen kunde köra om. Haha, att köra rakt är fuskigt!

Inga kommentarer: