fredag 4 december 2009

I stort sett en väldigt bra vecka det här

Måndag - Anders slaskar, julen braskar - vi kommer att få en kall jul i år. Jippie!

Tisdag - Jobbintervju två i ordningen för en tjänst jag var mycket intresserad av. En känsla av att den gick bra.

Onsdag - Två skolgrejer blev klara. Hurra!

Torsdag - Allt tekniskt kring föreläsningen med Mats-Eric Nilsson klaffade och det kom hyfsat mycket folk. En bra föreläsning dessutom men det har jag ju redan skrivit.

Fredag - Jag fick veta att jag fått jobbet! Hurra! Det verkar så otroligt kul och jag är superglad. Det är visserligen ett vikariat på ett år, men just nu känns det ganska lockande med en sån typ av tjänst, jag jobbade så länge på mitt förra jobb så det är dags att leva lite mer wild and crazy nu ;-).

Helgen ser också lovande ut. Ikväll ska vi fira men imorgon bitti är det tidigt upp och elda i min fars kakelugnar som gäller, då blir det nämligen inflytt för bytesislänningarna i huset. Varmt och skönt ska det vara när de kommer! På söndagen är det barnkalas i byn, kalaset hos den familjen var jättetrevligt förra året och blir säkert minst lika trevligt i år.

På det hela taget känner jag mig nöjd med veckan. Mycket nöjd :-)

5 kommentarer:

Moderna sa...

Men grattis! Vad roligt att höra!! Ett år låter lagom länge tycker jag - tillräckligt kort för att man kan känna sig lugn ett tag, och tillräckligt kort för att det inte blir för tråkigt :-)

KUL!!!

cruella sa...

Supervecka låter det som! Och vilke rolig arbetsplats du får, verkar hur stimulerande som helst:-)

Kajsa Bergman Fällén sa...

Ja, det här blir toppenbra :-)

Anonym sa...

GRATTIS!!!!

Vad roligt!

Kommer du att vara i Stockholm i framtiden då så att vi äntligen kan ta den där lunchen som vi pratade om för ett halvår sedan ;-)

Kajsa Bergman Fällén sa...

Tack! Jadå jag kommer vara i Sthlm så nu ska väl den där lunchen äntligen bli av :-).